Alweer de 4e editie van Winterfair 'Out of the Door'

17 november 2017
Alweer de 4e editie van Winterfair 'Out of the Door'

SLIEDRECHT - Aanstaande vrijdag 24 november van 18 tot 21 uur alweer de 4e editie van Winterfair 'Out of the Door'. Mis deze sfeervolle fair niet, waarbij er vanuit voordeur en tuin van alles te koop wordt aangeboden.

Zo'n 60 deelnemers zullen in de gezellig verlichte straten van de Oude Uitbreiding (Adriaan Volkersingel (achterzijde), Hugo de Grootstraat, Joh. Kraaijeveldstraat, Piet Heinstraat, Piet Rijsdijkstraat, Oranjestraat, Burg. Drijberplein) hun koopwaar uitstallen.

Ook nog graag deelnemen? Mail naar winterfairoutofthedoor@outlook.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.