Zwembad de Lockhorst is succesvol gestart met Zeemeerminnenzwemmen

23 november 2017
Zwembad de Lockhorst is succesvol gestart met Zeemeerminnenzwemmen

SLIEDRECHT - Altijd al als een zeemeermin willen zwemmen? Doe dan mee met de zeemeerminnen zwemles in de Lockhorst. Naast de vele soorten zwemles, zijn zij onlangs gestart met zeemeerminnen zwemles.

Met deze zwemles kunnen er drie certificaten gehaald worden. De eerste zeemeerminnen groep heeft afgezwommen voor certificaat 1 en zijn allemaal geslaagd. Ook zo’n zin in zeemeerminnen zwemles? Kijk dan voor meer informatie op de website www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.