Covebo verlengt stersponsorschap Sliedrecht Sport

23 november 2017
Covebo verlengt stersponsorschap Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Uitzendorganisatie Covebo Sliedrecht en Sliedrecht Sport hebben hun samenwerking voor drie haar verlengd. Covebo zal als stersponsor aan de Sliedrechtse volleybalvereniging verbonden blijven; het op een-na-hoogste sponsorniveau.

De contractverlenging werd onlangs door Vincent den Adel en Rob van Harten namens Covebo en Cees Boer van Sliedrecht Sport bekrachtigd. “We zijn erg blij met Covebo binnen onze gelederen. Naast de zakelijke kant zijn ze inmiddels uitgegroeid tot fanatiek supporters. We vinden elkaar in de prestaties!”

In Nederland is Covebo inmiddels uitgegroeid tot zeventien vestigingen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van een grotere organisatie op het gebied van HR-dienstverlening met meerdere merken in het portfolio en vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Portugal, Zwitserland en Roemenië.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.