Kwartfinale Heren Sliedrecht Sport en Coniche uit Zwolle vastgesteld op 12 december

29 november 2017
Kwartfinale Heren Sliedrecht Sport en Coniche uit Zwolle vastgesteld op 12 december

SLIEDRECHT - De datum voor de kwartfinale in het nationale Bekertoernooi tussen Sliedrecht Sport Heren 1 en Coniche Topvolleybal Zwolle Heren 1 is vastgesteld op dinsdag 12 december 2017. Het duel begint om 19.30 uur en wordt gespeeld in sporthal De Basis in Sliedrecht. De entree is gratis.

Sliedrecht Sport bereikte verrassend de kwartfinale door in de 1/8e finale de nummer drie uit de Eredivisie, Draisma Dynamo, uit te schakelen in een ‘thriller’ van vijf sets. In de strijd om een plekje bij de laatste vier treffen de blauw-witten, koploper in de Topdivisie, wederom een club uit de Eredivisie. Zwolle bekleedt de achtste plaats. De krachtsverschillen zouden daarom wat meer in balans moeten liggen dan bij de vorige wedstrijd. Dat maakt het eigenlijk des te spannender.

Foto: Sliedrecht Sport viert de winst op Dynamo (foto: Peter Verheijen)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.