Gratis zwemlessen voor zwemdiploma A en B voor 5-jarigen

30 november 2017
Gratis zwemlessen voor zwemdiploma A en B voor 5-jarigen

SLIEDRECHT - De gemeenteraad heeft op 28 november ingestemd met het raadsvoorstel Diplomazwemmen. Dit raadsvoorstel voorziet in het aanbieden van gratis zwemlessen voor het  zwemdiploma A en B voor alle kinderen die staan ingeschreven in Sliedrecht en vanaf 1 januari 2018 vijf jaar worden.

Betreft dit uw kind? Dan hoeft u nog niets te doen. U ontvangt van de gemeente binnenkort een brief met informatie over de aanmelding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.