zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

2e Week Omgevingsvisie: welke toekomst kiest Sliedrecht?

28 september 2020

SLIEDRECHT - Welke koers moet Sliedrecht volgen voor de toekomst? Welke keuzes vinden inwoners belangrijk als het gaat om wonen, werken en recreëren? De gemeente hoort het graag op woensdag 7 oktober in de tweede Week van de Omgevingsvisie.

Sliedrechters zijn van harte welkom vanaf 19.00 uur in het Griendencollege aan de Professor Kamerlingh Onneslaan 10. In november 2019 was de eerste Week van de Omgevingsvisie.

De gemeente is toen met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek gegaan over wonen, werken en recreëren in de toekomst. In de bijeenkomsten lag de focus op kernwaarden, kwaliteiten en opgaven in Sliedrecht. Met de input uit de bijeenkomsten is een nota van uitgangspunten gemaakt voor de Omgevingsvisie. De gemeenteraad heeft deze dit voorjaar vastgesteld.

Keuzes maken en koers bepalen
Door de corona-situatie hebben de vervolgstappen vertraging opgelopen. Toch gaat het proces verder. Daarom staat van 5 t/m 11 oktober de tweede Week van de Omgevingsvisie op de agenda. Deze staat in het teken van samen keuzes maken en koers bepalen. De week start op maandag met een bijeenkomst voor organisaties.

Op woensdag 7 oktober staat het team Omgevingsvisie op de weekmarkt en de Kerkbuurt. Diezelfde avond is de bijeenkomst voor inwoners. De tweede Week van de Omgevingsvisie sluit af met een openbaar overleg voor de fractiespecialisten van de gemeenteraad. Later in oktober volgt nog een bijeenkomst voor ondernemers.

Ook online meepraten 
In verband met de coronamaatregelen vraagt de gemeente inwoners om zich aan te melden voor de bijeenkomst op woensdagavond 7 oktober in het Griendencollege.

Dat kan met een mailtje naar omgevingsvisie@sliedrecht.nl.
Niet in de gelegenheid om te komen? Uw mening geven kan ook via een online enquête. Deze staat van 5 t/m 11 oktober online op
www.sliedrecht.nl/omgevingsvisie.

Lees meer over:

toekomst omgevingsvisie
Deel dit bericht met je vrienden!