Koninklijke Onderscheiding voor dhr. J. van Es

01 december 2015
Koninklijke Onderscheiding voor dhr. J. van Es

SLIEDRECHT - Op dinsdag 1 december om 21:00 uur reikte burgemeester Bram van Hemmen een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer J. (Jan) van Es. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De bijeenkomst vond plaats in de brandweerkazerne, Middeldiepstraat 4 te Sliedrecht.

De heer Van Es heeft per 1 april 2015 de vrijwillige brandweer verlaten, na een dienstverband van 40 jaar (11-4-1975). In deze tijd heeft de heer Van Es verschillende functies bekleed, waaronder die van bevelvoerder van de brandweerpost Sliedrecht. De heer Van Es ontvangt zijn onderscheiding voor zijn belangeloze inzet, inspanning en grote betrokkenheid bij en voor de gemeente Sliedrecht en Nederland.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.