Oefentoernooi in sporthal De Stoep met veel aansprekende volleybalteams

03 december 2015
Oefentoernooi in sporthal De Stoep met veel aansprekende volleybalteams

SLIEDRECHT - In sporthal De Stoep wordt zaterdag 6 september ‘het grootste en best bezette oefentoernooi van Nederland’ gehouden. Hieraan doen negentien herenteams mee, van de eredivisie tot de eerste divisie. Gastheer is Topdivisionist Sliedrecht Sport (zie foto). Tot de deelnemers behoren Fusion, VV Zaanstad, Inter Rijswijk en het talententeam uit de eredivisie.

Uit België reizen Fixit Kalmthout en Amigos Zoersel naar Sliedrecht. Het toernooi begint om 12.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Elk uur worden er drie wedstrijden gespeeld op drie verschillende velden. De entree is gratis.
Hieronder kan een filmpje worden bekeken:

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.