High tea voor vrijwilligers Waerthove

03 december 2015
High tea voor vrijwilligers Waerthove

SLIEDRECHT - Vrijwilligers van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht zijn donderdag 3 december getrakteerd op een heerlijke high tea. Dit werd hen aangeboden vanwege Nationale Vrijwilligersdag op maandag 7 december. De vrijwilligers werden met deze high tea bedankt voor hun inzet.

Onmisbaar
‘Vrijwilligers zijn belangrijk en hebben voor onze bewoners een onmisbare toegevoegde waarde’, zegt Janny van der Linden, vrijwilligerscoördinator in Waerthove. In totaal genoten 55 vrijwilligers van deze middag. Zij werden bediend door de teamleiders van Waerthove. ‘De vrijwilligers kunnen met hun inzet een verschil maken voor de bewoners. Dat doen zij bijvoorbeeld door kleine activiteiten met de bewoners te ondernemen of samen een uitstapje te maken.’

Vrijwilliger
Voor meer informatie over vrijwilligerswerk in Waerthove kan contact worden opgenomen met Janny van der Linden via j.van.der.linden@rivas.nl of kijk op www.rivas.nl.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.