Sinterklaas bezoekt snelschaakavond bij de jeugd

07 december 2015
Sinterklaas bezoekt snelschaakavond bij de jeugd

SLIEDRECHT - Afgelopen donderdag was het de drukst bezochte jeugdavond sinds jaren. Voor de snelschaakcompetitie werden maar liefst 40 partijen gespeeld. Sinterklaas had wat extra prijzen en lekkernijen afgeleverd bij De Havik.

Zodoende werd er naast de punten ook nog gestreden om veel chocolade en andere zoetigheden.

Samuë Gijsen, Luana Mensing, Jochanan Alberts en Barend van Dieren behaalden de beste resultaten: zij scoorden 4 punten en kregen hiervoor de meest luxe letters mee naar huis. In de nieuwe tussenstand doen Luana en Samuël hiermee de beste zaken: Luana verstevigt haar koppositie met een winstpercentage van maar liefst 81,25% en Samuel stijgt 4 plaatsen naar een winstpercentage van 62,50 %. Ook Maarten Hartkoren en Joëlle Moes deden goede zaken en verlieten met veel snoepgoed het clubgebouw.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.