Kerstkaarten bezorgactie voor Rwandareis

07 december 2015
Kerstkaarten bezorgactie voor Rwandareis

SLIEDRECHT / PAPENDRECHT - 16 jongeren, die komende zomer naar Rwanda gaan, zijndeze weken beschikbaar om kerstkaarten voor het goede doel te bezorgen. Tussen 7 en 22 december kunnen alle kerstkaarten voor Sliedrecht, Papendrecht en Wijngaarden (postcodes 3351-3366) bij de jongeren ingeleverd worden. Voor 60 cent per kerstgroet zullen zij deze dan bezorgen. Zo bespaart men 4 cent op de kerstpostzegelprijs 2015 van PostNL per kerstgroet en steunt men meteen hun reis naar Rwanda. Geef de kaarten ongefrankeerd af met apart daarbij een envelop met naam, adres en aantal kaarten met daarin de bijdrage.

De kerstwensen kunnen tijdens de openingstijden inleverd worden bij de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6. Ook kan de kerstpost afgegeven worden op de: Kraal 33, Baanhoek 69, Baanhoek 303, Prickwaert 63, Merwestraat 60 en in Papendrecht: J.J. Vorrinkstraat 4. Voor grote partijen van 50 kaarten of meer, neemt u contact op met info@rwandareis.nl

Op de website www.rwandareis.nl kunnen ook nog allerlei (h)eerlijke kerstboodschappen besteld worden.  

Rwandareis 2016
In de zomer van 2016 zullen 16 Sliedrechtse jongeren tussen de 16 en 21 jaar een reis naar Rwanda maken. Deze reis wordt georganiseerd door de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en de hulporganisatie Kerk in Actie. Om deze reis mogelijk te maken zullen de jongeren diverse acties doen. Meer informatie over deze kerstkaartbezorgactie en hun reis is te vinden op hun eigen site: www.rwandareis.nl

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.