Strenger optreden tegen foutparkeren

08 december 2015
Strenger optreden tegen foutparkeren

SLIEDRECHT - Buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA) van de gemeente Sliedrecht treden strenger op tegen fout geparkeerde auto's in het dorp. De geldende parkeerregels worden regelmatig overtreden, met gevaarlijke situaties tot gevolg. Eerder al werden acties aangekondigd tegen foutparkeren rond scholen. Waar eerst vooral waarschuwingen werden gegeven, volgen nu ook bekeuringen.

De acties rond scholen volgden op verschillende signalen die de gemeente ontving van inwoners over foutparkeren. Maar niet alleen rond scholen zijn er klachten, ook op andere plekken in Sliedrecht parkeren automobilisten op plekken waar dit niet is toegestaan. Het gaat dan bijvoorbeeld om parkeren op de stoepen. Strikter handhaven is daarom noodzakelijk.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.