Ledenaantal van Waardeburghplus blijft groeien

10 december 2015
Ledenaantal van Waardeburghplus blijft groeien

DRECHTSTEDEN - Deze week en in de week voor Kerst valt het nieuwe kwartaalblad op de mat bij de leden van Waardeburghplus. In dit magazine staan alle activiteiten, uitstapjes en sociëteiten van Waardeburgh die plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2016. Traditiegetrouw ontvangen de leden bij dit nummer gratis de gewaardeerde Oranjekalender met iedere maand een mooie foto van de leden van ons koningshuis.

Peter de Wit, voorzitter Raad van Bestuur van Waardeburgh  vertelt dat Waardeburghplus nog steeds groeit. “We hebben al bijna 1500 leden. Gezien het feit dat de uitstapjes snel volgeboekt zijn en het aantal activiteiten zich uitbreidt, kunnen we zeggen dat we met ons aanbod in een behoefte voorzien. We zijn blij dat we dit ook in 2016 kunnen blijven doen.”

2015 was het jaar van de veranderingen in de zorg. Gemeenten kregen allerlei taken erbij en er werd flink bezuinigd op de zorg. De overheid wil dat ouderen langer thuis blijven wonen. Peter: “Tegen het beleid van de overheid kunnen we als organisatie weinig inbrengen. Maar we kunnen wel zoeken naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven waarmee we onze cliënten en leden van Waardeburghplus ondersteunen. Dit jaar hebben we een extra wijkservicepunt in Papendrecht, de Schoorsteegt, geopend en het compleet vernieuwde restaurant de Waardsche Hof in ons zorgcentrum De Waard te Alblasserdam is in gebruik genomen. Daarnaast leveren onze extra diensten, zoals alarmering thuis en het vervoer met de Sjuttul, een waardevolle bijdrage aan het welzijn van senioren.”

Lid worden van Waardeburghplus is mogelijk vanaf 55 jaar. Het lidmaatschap kost € 15,- per jaar en geeft naast een kwartaalmagazine ook korting op een aantal producten van Waardeburgh, zoals de alarmering, maaltijden en het vervoer met de Sjuttul. De activiteiten van Waardeburghplus worden door het bedrijfsbureau van Waardeburgh georganiseerd en uitgevoerd door een groot team van vrijwilligers. Zij zorgen voor het vervoer met de Sjuttul en begeleiden de uitjes.

Kijk voor meer informatie over het aanbod van Waardeburghplus op www.waardeburgh.nl/plus of bel de gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.