Mooi bedrag voor Nationaal MS Fonds opgehaald

14 december 2015
Mooi bedrag voor Nationaal MS Fonds opgehaald

SLIEDRECHT - Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is het mooie bedrag van € 4.375 in Sliedrecht opgehaald. Dit jaar hebben de medewerkers van Ames autobedrijf zich weer ingezet tijdens de collecteweek.

Het opgehaalde collectegeld wordt besteed aan onderzoek (voor een beter leven nu en een toekomst zonder MS), begeleiding en voorlichting

We bedanken alle gevers en collectanten, die ook dit jaar weer door weer en wind op pad zijn gegaan, hartelijk voor hun bijdrage. Hebt u de collectant gemist, dan kunt u uw bijdrage overmaken op giro 5057 te Rotterdam!

Wilt u ons bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Neem contact op met het Nationaal MS Fonds, 010-591 98 39 of via www.nationaalmsfonds.nl

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.