Verpleeghuis Waerthove in kerstsfeer

11 december 2015
Verpleeghuis Waerthove in kerstsfeer

SLIEDRECHT - De medewerkers van verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht hebben, volgens traditie, kerststukken en kerstkransen gemaakt. Deze zijn voor de woongroepen, het restaurant en de gezamenlijke ruimten van het verpleeghuis.

De verschillende soorten groen zijn geschonken door Verheij Groenvoorziening Sliedrecht. ‘Naast de ruim zestig creaties was het ook heel erg gezellig om samen met medewerkers van diverse afdelingen een avond hieraan te werken’, zegt Monique Horden, teamleider in verpleeghuis Waerthove. ‘Waerthove is klaar voor de feestdagen.’

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.