Eerste najaarskampioen Sliedrecht Sport

15 december 2015
Eerste najaarskampioen Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Het gemengde volleybalteam ‘Jongens’ B1 is afgelopen zaterdag als eerste Sliedrechtse team kampioen geworden in de najaarscompetitie 2015-2016.

Het team komt uit in de Hoofdklasse A en bestaat uit Marit van As, Dan Brinkman, Pascalle Cnossen, Mart de Groot, Eline de Haan, Chiel Kaptein, Niels Middendorp, Xander Prins, Jelmer Schep en Leon Tubbing. JB1 staat onder leiding van trainer Frank Vlot en trainer/coach Bas de Groot.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.