Hans Tanis op bezoek bij Waltmann Makelaars

17 december 2015
Hans Tanis op bezoek bij Waltmann Makelaars

SLIEDRECHT - Op woensdag 9 december heeft Hans Tanis, wethouder Economische Zaken, een bezoek gebracht aan Waltmann Makelaars.

De wethouder werd ontvangen in het nieuwe onderkomen aan de Kerkstaart 4 in Sliedrecht door Hans van Andel en Dennis Siebes. Hans, verantwoordelijk voor de bedrijfsmakelaardij in het Sliedrechtse,  is bedrijfsvastgoedadviseur, Dennis is verantwoordelijk voor de woningmakelaardij en is makelaar / taxateur.

Nieuwe stek
Hans van Andel: "We hebben vorige week onze nieuwe stek betrokken hier aan de Kerkstraat". We wonen als het ware in bij de Regiobank. Een mooie combi, want het kopen van onroerend goed gaat altijd gepaard met financiering. Voorlopig huren we deze locatie voor een jaartje, want we willen onze activiteiten graag meer gaan richten op Sliedrecht. De markt is hier goed. Dus met dit beeld voor ogen hebben we nu een mooie oplossing. En we zitten nu ook wat meer in de loop, mensen blijven toch even kijken in de vitrine wat er allemaal te koop is."

Klant centraal
Waltmann Makelaars is als één van de grootste makelaarskantoren een begrip in de regio. Al 115 jaar staat Waltmann de klant met raad en daad terzijde. Op de vraag van Hans Tanis wat Waltmann uniek maakt in de regio antwoordt Dennis Siebes: "De klant staat bij ons altijd centraal. Wij spelen met onze presentatie en het aankoop- en verkoopproces in op dat wat de klant wil. Gecombineerd met die 115 jaar ervaring zijn we in staat om topprestaties te leveren voor de klant."

Interessant en waardevol
Waltmann Makelaars heeft, naast de vestiging in Sliedrecht, ook vestigingen in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht en richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Ook kun je er terecht voor hypotheekadvies. Er werken ongeveer 25 – 30 medewerkers.

Hans Tanis: "Wederom een interessant en waardevol bezoek aan een bedrijf dat ook weer bijdraagt aan de versteviging van onze lokale en regionale economie. Een bedrijf met een stevige basis en vol vertrouwen naar de toekomst!"

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.