Nieuwe poll: Hoe fietsvriendelijk is Sliedrecht?

17 december 2015
Nieuwe poll: Hoe fietsvriendelijk is Sliedrecht?

SLIEDRECHT - In het raadsprogramma dat het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders na de gemeenteraadsverkiezingen heeft opgesteld, staat onder andere vermeld dat Sliedrecht een fietsvriendelijke gemeente wil zijn. Nico de Jager van de SGP-ChristenUnie zei tijdens de bespreking van de Kadernota 2015 dat hij op korte termijn een voorstel verwacht. Verkeerswethouder Theo den Braanker reageerde dat in het najaar het verkeerbeleidsplan wordt geëvalueerd en dat dit ‘misschien een goed moment is om aan te geven hoe fietsvriendelijk Sliedrecht is en waar de gemeente heen zou moeten gaan.’

Sliedrecht Vandaag wil peilen hoe fietsvriendelijk Sliedrecht volgens de inwoners is en gebruikt daarvoor de poll als meetinstrument. Zie de linkerkant van de website. Naast het stemmen op de poll kunnen sitebezoekers een reactie achterlaten. Wat zijn bijvoorbeeld gevaarlijke verkeerssituaties voor fietsers en hoe wordt gedacht over de voorrangssituatie bij rotondes, die afwijkt van omliggende gemeenten?
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.