Wie is geweest, heeft een fantastische avond gehad

18 december 2015
Wie is geweest, heeft een fantastische avond gehad

SLIEDRECHT - Dance, house en hardstyle gemixt met ‘Hup, Holland Hup’. Dat waren de ingrediënten van de Dance with Love WK-editie afgelopen zaterdag in Partycentrum De Lockhorst.

Organisator Rick de Bruijn van het in maart opgerichte Fiftyfifty Events blikt met gemengde gevoelens terug. Omdat het Nederlands elftal zich pas na penalty’s verzekerde van een plek in de halve finales kwamen er niet meer bezoekers op de After Party af omdat het inmiddels al bijna één uur was en het feest rond half twee afgelopen zou zijn. ,,Het was beter geweest als Oranje de klus in negentig minuten had geklaard. Aan de andere kant was de sfeer gewoon heel erg goed. Voor, tijdens en zeker na de wedstrijd. Wie is geweest, heeft een fantastische avond gehad.”
‘Geweldige sfeer’
Om van een nadeel een voordeel te maken werd Dance with Love in een Oranje-jasje gestoken. Bezoekers konden het WK-duel met Costa Rica op een groot scherm volgen. De publieke belangstelling viel tegen. Toch zegt De Bruijn niet ontevreden te zijn. , ,De ambiance was top, de dj’s draaiden super en het personeel zorgde ervoor dat alles piekfijn verliep. Omdat ik nog een naam moet zien te vestigen is het niet gemakkelijk zo’n eerste evenement tot een financieel succes te maken. Ik ben heel blij dat de bezoekers een topavond hebben gehad. Ik denk wel dat ik mijn visitekaartje heb afgegeven. Er heerste een geweldige sfeer.”
Goede doelen
Fiftyfifty Events slaagde er niet in winst te maken. ,,Maar dat wil niet zeggen dat de plaatselijke goede doelen (die de helft van de winst zouden krijgen, red.) niets  krijgen. Ik vind het gepast toch een symbolisch bedrag te doneren.” Die plaatselijke goede doelen zijn Stichting Dierenasiel Sliedrecht e.o. en Stichting Dromen Zonder Beperking. De Bruijn zegt tot slot ontzettend te zijn geholpen door familie en vrienden als ook door de eigenaar van het partycentrum. ,,Daarvoor wil ik ze hartelijk danken.”
Foto gemaakt door Jeffrey Bervoets.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.