Meisjes A1 Sliedrecht Sport met overmacht kampioen

21 december 2015
Meisjes A1 Sliedrecht Sport met overmacht kampioen

SLIEDRECHT - Meisjes A1 is met overmacht volleybal-kampioen geworden van de hoofdklasse A. Het team gaf geen enkele set weg in tien wedstrijden.

Een bijzonder knappe prestatie van speelsters Fabiënne Struijs, Anne de Visser, Dorijn Boogaard, Anke van As, Mika Pierik, Isa van Leeuwen, Iris Kerkhof, Lillian Middendorp, Jamie Dirkmaat, Fleur Muilwijk, Marina Mijajlovic en Romy Vet.

Het hoogste meisjesteam van Sliedrecht Sport staat onder leiding van Dave van Rekom (coach/trainer) en Peter Muilwijk (assistent coach/trainer).

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.