Meisjes C3 van Sliedrecht Sport kampioen

21 december 2015
Meisjes C3 van Sliedrecht Sport kampioen

SLIEDRECHT - In een spannende poule heeft Meisjes C3 aan het langste eind getrokken door zaterdag de laatste uitwedstrijd in Oostvoorne te winnen. Daarmee werden speelsters Hanneke Boom, Kirsten Braaksma, Eunice Kalkman, Berna Koc, Lilian Renaud, Vivian van Tuijl, Irem Yilmaz en begeleiders Arlieke Tromp (coach), Lianne van Steenis (coach) en Harold Visser (trainer) kampioen van de 1e klasse B.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.