Nieuwjaarsduik Merwelanden door 'Rwanda jongeren'

21 december 2015
Nieuwjaarsduik Merwelanden door 'Rwanda jongeren'

SLIEDRECHT - Op vrijdag 1 januari a.s. gaan de Rwanda-jongeren uit Sliedrecht met hun aanhang deelnemen aan de enige, echte Nieuwjaarsduik van NatuurlijkSportief uit Dordrecht, die om 13.00 uur gehouden wordt in De Merwelanden.

Elke deelnemer krijgt de enige, echte Unox muts uitgereikt en na de duik is er voor elke betalende deelnemer een kop warme Unox soep in het naastgelegen restaurant De Merwelanden.

De jongeren uit Sliedrecht hopen op deze wijze weer geld te kunnen sparen voor hun reis naar Rwanda, in augustus 2016.
Deelname aan deze duik kost 10 euro per persoon en wie wil mee duiken of wil sponsoren kan een mail sturen naar: nieuwjaarsduik@rwandareis.nl.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.