Demonstraties gaan niet door; sportevent begint zaterdagmorgen

23 december 2015
Demonstraties gaan niet door; sportevent begint zaterdagmorgen

SLIEDRECHT - Sliedrecht heeft dit weekend zijn eigen Copacabana. Op het parkeer- en evenemententerrein bij De Lockhorst wordt zaterdag en zondag een sportevent gehouden. Initiatiefnemer is Café Havana-eigenaar Paco Struijk, die het evenement samen met Joey Rijsdijk van v.v. Sliedrecht en Roy Kroon van Sliedrecht Sport op poten heeft gezet. Ze mogen zich alvast in de handen wrijven met circa 250 deelnemers, twee keer zoveel als de eerste editie in 2013.

Afhankelijk van het weer beloven het dus twee geslaagde toernooien (beachvolleybal op zaterdag en beachsoccer op zondag) te worden. Een tegenvaller is wel dat de vrijdagavond uit het programma is gehaald. Struijk wilde allerlei demonstraties inplannen en had daarvoor verschillende vechtsportverenigingen en een rugbyclub benaderd. Zij reageerden volgens Struijk enthousiast, maar bleken uiteindelijk niet te kunnen. Aanvankelijk wilde hij nog wel met de leerlingen van zijn boksschool (ook Havana geheten) lessen en demonstraties geven, maar hij heeft deze week besloten daar van af te zien.
Het sportevent duurt op beide dagen tot circa 20.00 uur en begint zaterdag om 11.00  uur en zondag om 13.00 uur. Er zijn terrasjes en kraampjes met eten en drinken. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen.
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.