Meiden Sliedrecht Sport winnen internationale toernooi St. Anthonis

29 december 2015
Meiden Sliedrecht Sport winnen internationale toernooi St. Anthonis

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport is vandaag de winnaar geworden van het 8e internationale ‘mini’ toernooi voor meisjes in het Brabantse St. Anthonis. Behalve teams van gerenomeerde Nederlandse clubs als Alterno, Next Volley en Taurus, deden er ook teams uit België en Roemenië mee.

Het meisjesteam van Sliedrecht Sport won de poule van twaalf teams en werd daarmee kampioen 2015. Alle deelneemsters zijn afkomstig uit Meisjes C1: (vnlr) Sara van de Weg, Mila Leeuwis, Marit van der Sluijs, Amalia Panajoti, Emma de Ruiter en Janet de Jong. Het zestal, dat onder leiding staat van Dave van Rekom, werd ook verkozen tot ‘meest waardevolle team’ van het toernooi.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.