Aanmelden kranslegging 4 mei

28 april 2017 door Josette Huisman
Aanmelden kranslegging 4 mei

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht geeft inwoners, instanties en verenigingen altijd de kans om een krans te leggen tijdens dodenherdenking op 4 mei 2017. Wilt u tijdens de ceremonie op 4 mei een krans of bloemen leggen bij het monument op de Stationsweg? Meldt u zich dan voor 30 april a.s. aan bij Marjolein Visscher, via telefoonnummer (0184) 495 816 of per email m.visscher@sliedrecht.nl.

Uiteraard is het ook toegestaan om na de herdenking in stilte bloemen bij het monument te leggen.

Rolstoel gebonden
Bent u rolstoel gebonden en wilt u de ceremonie bij het monument bijwonen? Geeft u dit dan ook door aan Marjolein Visscher voor 30 april.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.