Wethouder Tanis zet Edu-Sign in het zonnetje na winst award "Mooi voorbeeld waarin Sliedrecht Groot in doen is!"

04 juli 2017
Wethouder Tanis zet Edu-Sign in het zonnetje na winst award "Mooi voorbeeld waarin Sliedrecht Groot in doen is!"

SLIEDRECHT - Wethouder Hans Tanis zette maandagmiddag het Sliedrechtse bedrijf Edu-Sign in het zonnetje. Op donderdag 22 juni werden zij in Berlijn bekroond met een internationale prijs, de Comenius EduMedia Award.

Edu-Sign ontving de prijs voor 'News2Learn', een innovatieve methode voor begrijpend lezen en mediawijsheid. News2Learn leert kinderen begrijpend lezen, kijken, luisteren en verstandig omgaan met sociale media. De Comenius EduMedia Award wordt door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) jaarlijks toegekend aan innovatieve educatieve producten uit heel Europa. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek. Eerder maakte Edu-Sign ook het lespakket voor Sliedrecht 950 jaar.

Wethouder Tanis bracht namens het college van B&W de felicitaties over aan Bert Kalkman van Edu-Sign: "Dit bedrijf zet Sliedrecht internationaal op de kaart met een innovatief product. Daar zijn we als college trots op. Een mooi voorbeeld waarin Sliedrecht Groot in doen is!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.