Maak kennis met het nieuwe fitnessparcours

06 juli 2017
Maak kennis met het nieuwe fitnessparcours

SLIEDRECHT - Donderdag 6 juli kunnen alle inwoners van Sliedrecht kennis maken met het nieuwe fitnessparcours. Om 20.00 uur start het programma bij het raadhuis. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Per fiets vertrekt de stoet richting het fitnessparcours waarbij op de fitnesslocaties Tiendweg (ter hoogte van Reinenweer, Prickwaert), viaduct Stationsweg, Valkhof en Stormrand) gestopt wordt voor demonstraties, maar vooral ook om mee te doen.

Initiatief voorstel gemeenteraad
De gemeenteraad heeft op 12 september 2016 een initiatiefvoorstel 'Aanleggen van een 'fitness / bootcamp park / parcours' aan het college verzonden. Op 25 oktober is besloten tot realisatie voor de zomer van 2017. Sindsdien is er hard gewerkt aan de plannen voor de aanleg! Samen met een werkgroep bestaande uit sportieve bewoners zijn vier locaties langs de Tiendweg uitgekozen om een sportplek aan te leggen. Daarnaast worden op het asfalt onder het viaduct bij de skatebaan lijnen en figuren aangebracht als sportief element.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.