Sliedrecht zoekt inwoners die 'Groot in doen' zijn

18 juli 2017
Sliedrecht zoekt inwoners die 'Groot in doen' zijn

SLIEDRECHT - Tijdens de Landelijke Vrijwilligersdag op 7 december 2017 reikt de gemeente de Sliedrechtse gemeentepenningen uit. De gemeentepenning is bedoeld voor Sliedrechters die zich jarenlang hebben ingezet voor een vereniging, organisatie, stichting of die zich op een andere manier hebben ingezet voor de gemeenschap. De gemeente Sliedrecht is trots op haar vrijwilligers en vindt het belangrijk om haar waardering voor vrijwilligers te tonen. De gemeente zoekt daarom kandidaten die voor deze Sliedrechtse gemeentepenning in aanmerking komen en roept iedereen op kandidaten aan te melden.

Groot in doen
De gemeentepenning wordt toegekend aan personen die zich individueel of in georganiseerd verband, in belangrijke mate en op een breed terrein verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Sliedrecht of haar inwoners. Deze inzet moet vrijwillig en gedurende een langere tijd zijn geleverd. In uitzonderlijke gevallen kan ook sprake zijn van een kortere periode van inzet als een persoon op meerdere terreinen binnen de Sliedrechtse samenleving actief is en/of de verdienste een buitengewoon karakter heeft.

Aanvraagformulier insturen voor 2 oktober
De toekenning van een gemeentepenning wordt genomen door een besluit van het college van burgemeester en wethouders. Aanvraagformulieren kunnen telefonisch worden aangevraagd bij mevrouw M. Broenink, telefoonnummer 0184-49 5815 of via een email naar m.broenink@sliedrecht.nl.  De aanvraag dient goed onderbouwd te worden met de duur van de werkzaamheden, maatschappelijke relevantie en referentiegegevens. Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld en kunnen worden ingediend tot uiterlijk maandag 2 oktober 2017.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.