Dreespark nieuwe plek voor de Sliedrechtse roeptoeter

21 juli 2017
Dreespark nieuwe plek voor de Sliedrechtse roeptoeter

SLIEDRECHT - Het kunstwerk Breaking News (in de volksmond de roeptoeter) heeft een nieuw onderkomen gekregen in het Dreespark. Breaking News is vanwege de ontwikkelingen op de Kerkbuurt verplaatst.

Het kunstwerk stond voorheen op de plek waar nu het terras van Grand Café Spek en Bonen is uitgebreid. Dat was een goede zet, want het terras van Spek en Bonen staat nu in de top honderd van beste terrassen van Nederland!

Met dank aan Aannemersbedrijf J. de Jager Sliedrecht B.V.
Het kunstwerk heeft tijdelijk opgeslagen gestaan. Samen met kunstenaar Jerome Symons is gezocht naar een nieuwe locatie en nu heeft het kunstwerk een mooie plek gekregen in het Dreespark. Dankzij Aannemersbedrijf J. de Jager Sliedrecht B.V. is het kunstwerk herplaatst. Jaap de Jager: "Wij hebben veel ervaring als het gaat over het inrichten van buitenruimten en groenlocaties. Het is daarom mooi om een bijdrage te leveren aan een kunst invulling zoals deze in onze eigen vestigingsplaats."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.