Bijbelweek in de herfstvakantie 2018 op het ijsbaanterrein

09 oktober 2018
Bijbelweek in de herfstvakantie 2018 op het ijsbaanterrein

SLIEDRECHT - De Bijbelweek, georganiseerd in diverse tenten op het ijsbaanterrein, staat weer voor de deur. In de herfstvakantie zijn er van 23 t/m 28 oktober volop activiteiten! Het thema is ‘Zoek het uit!’. Iedereen is er welkom en de toegang tot alle activiteiten is gratis.

Kinderen en tieners
Voor kinderen wordt er op dinsdag t/m donderdag een KinderBijbelweek georganiseerd. Alle kinderen uit groep 1 t/m 5 zijn welkom om met elkaar te zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, toneelstuk, knutselen en muziekinstrumenten te maken (en te gebruiken). De tent gaat deze dagen om 9.15u open, het programma duurt van 9.30-11.45 uur. Behalve op donderdag: dan eten de kinderen nog lekker pannenkoeken met elkaar en mogen om 11.45u ouders en belangstellenden in de tent komen kijken en luisteren, om zo samen de week af te sluiten.

Zit je in groep 6 t/m 8 dan ben je welkom op dinsdag t/m donderdagmiddag én –avond vanaf 14:00u (tent gaat 13.30u open). Op donderdag zijn vanaf 18.45u ook ouders en belangstellenden welkom om een kijkje te komen nemen. Het programma voor tieners is inclusief maaltijd! Er staan leuke dingen op het programma! Wat te denken van Rock Solid, Highland Games, Bijbelverhalen, workshops, apenkooi en een spelshow.

Alle tieners/jongeren die 12 jaar of ouder zijn, zijn welkom bij een apart programma. In dat programma zitten gave onderdelen zoals lasergamen, muziek. LAN Games, naar de Merwelanden, levende bordspellen en natuurlijk ook lekker BBQ’en en chillen. Ook bij dit programma is de avondmaaltijd inclusief. Welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00-22.00u.

Volwassenen
De tent gaat op dinsdagavond om 19.30u open voor iedereen die voor het eerst of opnieuw willen ontdekken wie Jezus is. Van harte welkom om dit samen uit te zoeken!  We willen om 20.00u beginnen (tent gaat 19.30u open) en het zal tot ongeveer 22.00u duren, waarbij ook voldoende gelegenheid is om na te praten onder het genot van wat lekkers.

Woensdagavond zijn alleen vrouwen welkom! Een speciale avond waarbij alle vrouwen van Sliedrecht kunnen genieten van heerlijke hapjes en allerlei soorten thee (high tea). Naast gezelligheid gaan we ook samen op zoek naar datgene wat ons geluk kan brengen. Het thema is dan ook: ‘Zoek het uit! Gelukszoekers?!?!’. Het programma duurt van 20.00 – 22.00 uur.

Op donderdagmiddag zijn alle senioren welkom om samen te zingen o.l.v. Gijs Zonnenberg en Rianne Stouten. We zingen van 14.30-16.00u, om 14.00u zal de tent open gaan. Het beloofd een fijne middag te worden rondom hetzelfde thema als de andere programma’s: ‘Zoek het uit!’. Is vervoer voor u een belemmering, neem dan contact op met de organisatie via 06-20658345.

De laatste activiteit vindt op zaterdagochtend plaats, en is exclusief voor alle mannen van Sliedrecht. Er staat dan een stevig ontbijt klaar waarbij een stevig gesprek mogelijk is. Marc de Gooijer zal in gesprek gaan over het thema ‘Zoek het uit’. Het ontbijt vindt plaats van 7.30-9.30u, de tent gaat om 7.00u open. Schuif maar aan!

Niet (kunnen) deelnemen aan activiteiten maar wel de sfeer willen proeven of zin in een goed gesprek? Of gezellig aanschuiven nadat u de kinderen bij de KinderBijbelweek heeft gebracht? Op dinsdag t/m donderdag staat tussen 9.30-11.30u koffie/thee klaar, met wat lekkers erbij. Voor de kleinste kinderen is er limonade en speelgoed.

Op zaterdag zullen de tenten opgeruimd worden en sluiten we de Bijbelweek af met een speciale themadienst in de Grote Kerk (hoek Kerkbuurt/Stationsweg). Dominee Den Boer zal met ons stilstaan bij het thema van de week ‘Zoek het uit!’. Na afloop is er tijd voor ontmoeting, koffie en een broodje. Er is tijdens de dienst kinderoppas in het gebouw tegenover de hoofdingang van de Grote Kerk.

Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.