vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Al bijna 30.000 maaltijden bezorgd bij ouderen

15 februari 2021

SLIEDRECHT - Sinds de start van Waardeburgh MaaltijdThuis, nu zo’n twee jaar geleden, zijn al bijna 30.000 maaltijden bezorgd bij oudere inwoners van Sliedrecht. De maaltijdenservice is een samenwerking van Waardeburgh en Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

‘MaaltijdThuis is een uitkomst voor ouderen die voor korte of langere tijd niet zelf kunnen koken,’ vertelt Marjan Bisschop, manager van Welzijnswerk Sliedrecht. De maaltijden worden dagelijks vers bereid door de koks van Waardeburgh en bezorgd door vrijwilligers van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. ‘Ook die korte bezoekjes van de vrijwilligers als zij de maaltijd komen bezorgen, worden gewaardeerd door de cliënten.’

Gevarieerd en gezond
‘Gezonde voeding draagt bij aan gezond ouder worden,’ zegt Hans van Mourik, manager restauratieve dienst bij Waardeburgh. ‘De koks besteden veel zorg en aandacht aan het samenstellen van de menu’s, zodat de maaltijden gevarieerd zijn en alle belangrijke voedingsstoffen bevatten. Met de maaltijden van MaaltijdThuis kunnen de cliënten gevarieerd, gezond en smakelijk eten.’

Meer informatie
Voor meer informatie over MaaltijdThuis: kijk op www.waardeburgh.nl/maaltijdthuis of bel met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht via telefoonnummer (0184) 42 05 39 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur).

Onderschrift: Ton van Hienen is één van de vrijwilligers die de maaltijden bezorgt bij de cliënten van MaaltijdThuis – ook als het sneeuwt.

Lees meer over:

bezorging maaltijden
Deel dit bericht met je vrienden!