zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Ana Rekar sluit weer aan bij selectie Sliedrecht Sport

3 maart 2021

SLIEDRECHT - Spelverdeelster Ana Rekar sluit weer aan bij de selectie van Dames 1 van landskampioen volleybal Sliedrecht Sport. Eind december besloot zij, gezien de situatie met corona, voorlopig af te zien van het meetrainen en -spelen bij de herstart van de Eredivisies.

Mede gezien de recent aangekondigde versoepelingen heeft de speelster, in overleg met de staf en het team, besloten om vanaf deze week weer mee te gaan draaien.

“We zijn blij dat ze weer terug is”, aldus Sliedrecht Sport-voorzitter Cees Boer. “Ze is een versterking in onze strijd om het zesde landskampioenschap te behalen. De afgelopen twee maanden hebben laten zien dat de door de Nevobo en clubs gehanteerde protocollen aardig blijken te werken in de praktijk, dus het kan ook verantwoord. We zien eveneens dat veel mensen via de livestreams plezier beleven aan de wedstrijden. Dat is ook wat waard in deze tijd.”

Sliedrecht Sport heeft zich inmiddels geplaatst voor de Kampioenspoule bij de dames. De wedstrijden hiervoor beginnen op zaterdag 6 maart.

Foto: Ana Rekar (foto: Pim Waslander)

Lees meer over:

volleybal ana rekar
Deel dit bericht met je vrienden!