vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Bedankt. Corona burenhulp van grote waarde Sliedrecht

16 februari 2021

SLIEDRECHT - Elkaar helpen is, helemaal in deze tijd, ontzettend belangrijk en waardevol. Er zijn veel ‘onzichtbare’ vrijwilligers: mensen die de ander vrijwillig helpen, maar niet ergens officieel ingeschreven staan als vrijwilliger. Deze vrijwilligers wil Welzijnswerk via deze weg bedanken. Toen we geconfronteerd werden met corona heeft Stichting Welzijnswerk tijdens de eerste lockdown, vanuit het Bonkelaarhuis, corona burenhulp opgezet.

Veel mensen hebben zich aangemeld om hulp te bieden aan een ander, burenhulp initiatieven ontstonden, mooie matches werden gemaakt. Ook is bekend dat veel mensen elkaar helpen zonder tussenkomst van Welzijnswerk. Iedereen die in deze tijd iets voor een medemens doet wil Welzijnswerk graag bedanken.

Misschien is het voor jou vanzelfsprekend om de buren of dorpsgenoten te helpen; toch is dat juist bijzonder!! Bedankt dat je je inzet voor het welzijn van de ander. Dat is van onschatbare waarde.

Het vrijwilligerspunt van Welzijnswerk beschikt over een lijst van vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor kortdurende hulpvragen, zoals een boodschap doen of een keer de hond uitlaten. Mocht je hier ook gebruik van willen maken of wil je je hulp aanbieden? Neem dan contact met ons op. Je vindt ons in het Bonkelaarhuis: 0184 420539

Lees meer over:

bonkelaarhuis hulp dank
Deel dit bericht met je vrienden!