maandag 6 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Bijbeldag 'Schatrijk' vol activiteiten voor kinderen, tieners en jeugd

14 februari 2020 (door Josette Huisman)

In de voorjaarsvakantie wordt op woensdag 26 februari  een dag vol activiteiten georganiseerd, de  'Bijbeldag'! Kinderen (vanaf groep 1), tieners (vanaf groep 6) en jongeren (12 jaar en ouder) zijn welkom op diverse locaties in het dorp.

Kinderen
Voor kinderen uit groep 1 t/m 5 gaan de deuren van de Maranthakerk aan de Lijsterweg 2 om 9.15 uur open. Van 9.30 – 11.45 uur kunnen zij hier zingen, kletsen, knutselen en luisteren. Het beloofd een gezellige en feestelijke morgen te worden. Dit alles rond het thema ‘Schatrijk!’. In de middag komt kindertheater De Regenboog een  speciale voorstelling geven! Het middagprogramma zal plaatsvinden van 13.30 – 15.00 uur. Alle kinderen zijn welkom, en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!

Tieners
Voor tieners uit groep 6 t/m 8 is er een eigen programma in de Handpalm, welke te vinden is aan de Merwestraat 13. Ook hier is het thema ‘Schatrijk!’. Tussen 15.00 en 21.00 uur staan de deuren open en de maaltijd is bij het programma inbegrepen.

Jongeren
Wie 12 jaar en ouder is, kan zich om 13.00 uur melden bij Pand33 aan de Kerkbuurt 264. Want it giet oan! Dat betekent schaatsen mee en richting de ijsbaan in Dordrecht. De organisatie zorgt voor de entree en de (avond)maaltijd. Na het schaatsen rijdt de groep terug naar Sliedrecht waar het programma een vervolg krijgt.

Deze activiteiten worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente en zijn voor iedereen toegankelijk. De toegang/deelname is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de website

Foto: Hervormde Gemeente Sliedrecht

Zie ook:

Lees meer over:

bijbeldag
Deel dit bericht met je vrienden!