Tuesday 21 September 2021

Alles over Sliedrecht

Bram Theunisse

Bram Theunisse verrassende koploper bij de jeugd

7 september 2020

SLIEDRECHT - De eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht bracht direct het nodige vuurwerk. De jeugd was enorm gretig en de stukken vlogen over het bord. Na drie spannende rondes bleek in groep 1 Bram Theunisse één van de verrassende koplopers. Het 11-jarige talent wist al zijn partijen namelijk te winnen.

Ook Jaimy Bakker en Barend van Dieren wisten al hun partijen te winnen, zodat na de eerste speelavond er dus 3 koplopers zijn. Opvallend is wel de fraaie vierde plaats van Jurrian Verweij, die nog maar net schaakt, maar nu al laat zien een groot talent te zijn.

In groep 2 liet nieuwkomer Gabriel van Valen direct zien dat hij al aardig kan schaken. Na een korte les van Roland Kop wist hij in een spannende partij Isaac Theivendram te verslaan. Dat belooft nog wat voor de komende rondes.

Ook Milan Khanthasamy wist te winnen en staat zodoende met Gabriel aan kop in deze groep van beginnende schakers.
Aanstaande donderdag heeft de 2e ronde van de Najaarscompetitie plaats. Er is nog ruimte voor nieuwelingen, die zich donderdag om 19.00 uur kunnen melden in De Havik.
 

Lees meer over:

koploper schaken
Deel dit bericht met je vrienden!