donderdag 29 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Daniël van Helden coach Dames 3 Sliedrecht Sport

14 april 2020

SLIEDRECHT - Ook talententeam Dames 3 van Sliedrecht Sport heeft een nieuwe trainer-coach. Daniël van Helden neemt het stokje over van Elroy Bezemer, die naar Dames 2 is doorgeschoven. Van Helden is al jaren als speler en coach bij Sliedrecht Sport actief.

Van Helden, die vier jaar voor het blauw-witte Heren 1 uitkwam: “Dit is een mooie, nieuwe stap voor mij. Ik kijk er naar uit om met het vele talent van Sliedrecht aan de slag te gaan en ook mijzelf verder te gaan ontwikkelen als trainer-coach. Wat dat betreft sta ik nu voor het eerst echt op eigen benen. Een mooie uitdaging!”

Trainersopleiding
De plek bij Dames 3, het ‘TalentTeam Zuid-West Nederland’, kwam vrij nadat Elroy Bezemer logischerwijs doorschoof naar Dames 2. Bezemer blijft overigens ook als trainer bij Dames 3 betrokken. “Daniël komt uit de trainersopleiding van Sliedrecht Sport”, licht Dave van Rekom namens de Opleidingscommissie de benoeming toe. “Hij loopt al jaren mee als trainer bij de jeugd en als assistent-trainer van Dames 2 en 3. Komend seizoen wordt hij dus hoofdtrainer van het talentvolle en jonge Dames 3. Mooi dat Daniël de volgende stap in zijn trainerscarrière gaat maken.”

Van Helden combineert zijn nieuwe rol met het assistent-trainerschap bij Dames 2. Doordat de trainer-coaches van de hoogste drie damesteams over en weer bij elkaars teams betrokken zijn als trainer, wordt de doorstroming van talent uit Dames 3 en Dames 2 naar Dames 1 verder bevorderd.

Foto: Daniël van Helden (foto: Brian Cleton)

Lees meer over:

volleybal sliedrecht sport
Deel dit bericht met je vrienden!