vrijdag 14 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

De SOJS organiseert een leuk activiteitenprogramma in de voorjaarsvakantie

10 februari 2020 (door Josette Huisman)

Er is weer genoeg te doen tijdens de voorjaarsvakantie op het gebied van sport en cultuur voor de jeugd. De Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) organiseert diverse activiteiten.

Het programma:

 • Maandag 24 februari van 13:00 - 15:00 uur in het  eetcafé van Elekta: Schilderij met tape. Ben je tussen de 8 en 14 jaar, dan kun je aan de slag gaan met schilderstape en verf. Kosten € 2,- Aanmelden via michael@sojs.nl (vol=vol)  
   
 • Maandag 24 februari van 13:00 - 15:00 uur in het  eetcafé van Elekta: Spijkerschilderij maken. Ben je tussen de 8 en 14 jaar, ben je nieuwsgierig en wil jij ook zo'n mooi kunstwerk maken? Kosten € 2,- p.p.
   
 • Dinsdag 25 februari van 10:00 - 12:00 uur in sporthal de Valk:  Reis rond de wereld voor groep 7/8 en leerjaar 1&2 uit het voortgezet onderwijs.
 • Dinsdag 25 februari van 13:00 - 15:00 uur in sporthal de Valk:  Reis rond de wereld voor groep 4,5 of 6.
  Dit is een super tof spel, waarbij je gaat zwaaien in de touwen, rennen en springen over materialen heen en nog veel meer. (Een vergelijkbaar spel als het vroegere 'apenkooi'.) Neem sportkleding en gymschoenen mee!  Wil je jezelf even lekker uitleven voor € 2,- p.p.
   
 • Woensdag 26 gebruari: Kickstart voeding & Fitness voor iedereen tussen de 14 en 26 jaar in het fitnesscentrum in Elektra. Altijd al eens kennis willen maken met voeding en fitness? Dit is je kans! In samenwerking met Harmen Sterk (Personal Trainer) bieden we een kickstart voeding & fitness aan. Je zal de eerste 45 minuten theorie krijgen over je voeding. Denk hierbij aan de macro’s (eiwitten, vetten en koolhydraten) en micro’s (vitamines en mineralen). Ook zal Harmen iets vertellen over supplementen, welke supplementen kan je gebruiken en waar dienen ze voor. Na het stukje theorie zal Harmen naar de sportschool gaan waar hij in één uur en 15 minuten uitleg zal geven hoe de apparaten werken, welke oefeningen waarvoor dienen en wat de juiste houding is bij deze oefeningen. Kosten  € 3,- p.p. Aanmelden via: anouk@sojs.nl.
   
 • Donderdag 27 februari van 10:00 - 12:00 uur: Houtbranden voor iedereen tussen de 10 en 14 jaar in het eetcafe van Elektra. Leer de fijne kneepjes van dit fijne handwerk en maak je eigen creatie. Je werkt met een warmte pistool, hiermee brandt jij jouw naam, tekst of tekening op een stuk hout. Kosten € 3,- p.p.
 • Donderdag 27 februari: Realistisch tekenen. (Helaas is deze activiteit al vol!)

Meld je bijtijds aan via michael@sojs.nl (vol=vol) 
Let op: Alleen  voor de Kickstart voeding & Fitness is het aanmelden bij Anouk!

Lees meer over:

SOJS
Deel dit bericht met je vrienden!