maandag 13 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Ellemijn Stevens completeert Dames 2 Sliedrecht Sport

8 juni 2020

SLIEDRECHT - Na Heren 1 en Heren 2 is ook Dames 2 van Sliedrecht Sport compleet. De topdivisionist kent met aanwinst Ellemijn Stevens van VV Utrecht eigenlijk maar één wijziging in het speelsterscorps.

Ellemijn Stevens speelde vorig seizoen ook al in de Topdivisie bij Utrecht. Daarvoor was ze een jaar actief bij NVC uit Nieuwegein. De 18-jarige middenaanvalster groeide op bij Servia in Vianen. Samen met Jolijn de Haan (D1) en Mirte van der Sluijs kwam ze afgelopen seizoen uit voor Jong Oranje. Met Dagmar Mourits kent Dames 2 nog een Oranje-klant, maar dan vanuit Jeugd Oranje.

Bekenden
De andere speelsters komend seizoen zijn eveneens allen bekenden in Sliedrecht: Famke van Rekom, Eline de Haan, Anke van As, Mika Pierik, Alaska Zwaanswijk, Marloes Hesselink, Lisette de Wit, Carlijn Berendsen en Nienke Snelting. Ook midden Pascalle Cnossen is weer van de partij, maar zij zal vanuit een opleidingstraject veelvuldig aansluiten bij Dames 1.

De technische staf van Dames 2 is wel geheel vernieuwd. Hoofdcoach en -trainer is Elroy Bezemer, die vorig seizoen Dames 3 onder zijn hoede had. Datzelfde geldt voor assistent trainer/coach Meike Martijn. Zij worden bijgestaan door de assistent-coach van Dames 1, Mark Roper, die eveneens training verzorgd.

Foto: Dames 2 van Sliedrecht Sport is komend seizoen vrijwel ongewijzigd (foto: Pim Waslander)

 

Lees meer over:

volleybal sliedrecht sport
Deel dit bericht met je vrienden!