donderdag 21 oktober 2021

Alles over Sliedrecht

Justin Sloots in topvorm bij schaakjeugd

19 juli 2021

SLIEDRECHT - Bij de eerste speelavond van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht bleek Justin Sloots in topvorm. De jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in groep 2 te winnen. Vier keer konden zijn tegenstanders de koning omleggen tegen de favoriet uit Bleskensgraaf. Justin gaat steeds beter spelen en is bijna te sterk voor groep 2.

In dezelfde groep scoorden Gerard van der Meijden, Rik Slagboom en Niels Theunisse 3 punten en hebben nog enigszins de koploper in zicht. Bastiaan Quellhorst speelde ook zeer sterk en behaalde 2,punten.

Ook de ‘kleintjes’ deden het uitstekend. Zo staat Milan Kantashamy op 2 punten, terwijl Lavan Kamaluban verraste met ook 2 punten.

De debuterende wedstrijdleider Rik Versteeg deed het uitstekend en zag in groep 1 Vincent Langstraat excelleren. De ‘oudste’ Langstraat wist al zijn 4 partijen te winnen en gaat fier aan kop. Opvallend is de tweede plaats van aanstormend talent Jurrian Verweij, die een plaag aan het worden is voor de oudere jeugdspelers. Jaimy Bakker speelt al sinds corona heel sterk en staat keurig derde.

Aanstaande donderdag heeft de volgende ronde plaats van het jeugdkampioenschap. Ook daar is het enorm spannend.

Lees meer over:

schaken topvorm
Deel dit bericht met je vrienden!