zaterdag 31 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Kinderboerderij en natuurspeeltuin weer open

5 juni 2020

SLIEDRECHT - Maandag 8 juni gaan de kinderboerderij en natuurspeeltuin Woeste Weide in het Burgemeester Feitsmapark weer beperkt open. Een eerste stap na enkele lastige coronamaanden. De kinderboerderij en natuurspeeltuin openen de poorten volgens het protocol van de overkoepelende vereniging van Stads- en Kinderboerderijen en in overleg met de gemeente Sliedrecht. De mogelijkheden zijn nog beperkt omdat aan strenge eisen moet worden voldaan.

Voorzorgsmaatregelen
Het park is voorlopig alleen op woensdagmiddag en vrijdagmiddag geopend van 13.30 tot 16.00 uur. Om 1,5 meter afstand te kunnen houden, mogen er per bloktijd van twee uur maximaal 45 volwassenen tegelijk binnen. Kinderen tot en met 12 jaar zijn alleen onder begeleiding van een volwassene van harte welkom. De stallen en het geitenplein zijn tot nader order gesloten voor het publiek. De kabelbaan en de gouddelverij zijn om hygiënische redenen nog afgesloten. Losse spelmaterialen zijn niet beschikbaar. Pijlen op de grond en gekleurd lint geven de looprichtingen aan. Daarnaast hangen er posters met aanwijzingen. Natuurlijk is het mogelijk om handen te wassen op het terrein.

Veiligheid
Met de corona-maatregelen wil de kinderboerderij een veilige plek creëren voor bezoekers, medewerkers en vrijwilligers. In de hoop dat er steeds meer stappen mogelijk zijn naar een volledige opening in de toekomst. Zodat iedereen weer een bezoekje kan brengen aan de dieren en kan komen spelen. We vertrouwen erop dat bezoekers begrip hebben voor de situatie en de aanwijzingen van beheerder en medewerkers opvolgen.

Kijk voor meer informatie over de voorzorgsmaatregelen op www.feitsmapark.nl of de facebookpagina.

Deel dit bericht met je vrienden!