zaterdag 5 december 2020

Alles over Sliedrecht

Laatste mogelijkheid hulp bij invullen belastingaangifte in Het Bonkelaarhuis

23 juli 2020

SLIEDRECHT - Zoals eerder aangekondigd zijn de Belastingvrijwilligers van Welzijnswerk Sliedrecht weer gestart met de hulp bij het invullen van de Belastingaangifte 2019. Veel mensen hebben de weg naar Het Bonkelaarhuis al weer weten te inden en voor hen is de Belastingaangifte ingediend.Mocht u nog geen afspraak hebben gemaakt, neem dan nog snel contact op met Het Bonkelaarhuis. In de week van maandag 17 augustus 2020 is er nog een laatste mogelijkheid om geholpen te worden bij uw aangifte.

Het invullen van de belastingaangifte vindt plaats in Het Bonkelaarhuis, Bonkelaarplein 7. Een afspraak hiervoor maken kan via de receptie van Het Bonkelaarhuis, telefoonnummer 0184-420539.
Voor deze belastingservice wordt een kleine vergoeding gevraagd, waarbij rekening wordt gehouden met het inkomen.

Belangrijk: er is een geldige DigiD nodig. Heeft u geen geldige DigiD? Dan kunt u voor hulp bij het aanvragen van de DigiD via Het Bonkelaarhuis contact opnemen met Bureau Sociaal Raadslieden.
Ook voor meer informatie en over de papieren die nodig zijn kunt u terecht bij Het Bonkelaarhuis, of www.welzijnswerksliedrecht.nl.

 

Lees meer over:

bonkelaarhuis belasting
Deel dit bericht met je vrienden!