Tuesday 21 September 2021

Alles over Sliedrecht

Leuk nieuws: Kidsproof Rotterdam breidt uit met de Drechtsteden

28 april 2021

DRECHTSTEDEN - Met de start van de meivakantie heeft Kidsproof Rotterdam aangekondigd uit te gaan breiden met de Drechtsteden. Kidsproof Rotterdam is de grootste inspiratiesite voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten van de regio en is nu dus nóg groter geworden. De site gaat voortaan verder als Kidsproof Rotterdam en omgeving.

Karin en Nathalie van Kidsproof Rotterdam: “Met Kidsproof Rotterdam e.o. bieden we ouders in de hele regio Rotterdam en de Drechtsteden nóg meer zoekgemak. Alle inspiratie is voortaan op één site terug te vinden. Bezoekers kunnen op de site zoeken op verschillende deelgebieden, hieraan voegen we Drechtsteden als deelgebied toe.”

De 2 sitemanagers én moeders krijgen altijd veel enthousiaste reacties op de tips die op hun site en social media staan. “Dat is natuurlijk ook niet gek: er zijn in de regio’s Rotterdam en de Drechtsteden heel veel leuke uitjes en adresjes die op onze site horen! Denk bijvoorbeeld aan kindermusea, jeugdtheatervoorstellingen, kindvriendelijk eetadresjes en kinderfeestjes. Ook vinden ouders bij ons op de site zorg- en opvoedingsadressen én een actuele Uitagenda.”

Karin en Nathalie verzamelen inmiddels alweer 6 jaar tips voor Kidsproof Rotterdam: “Natuurlijk kunnen we ouders alleen écht inspireren met hulp van … ouders! Heb je dus een leuke tip ontdekt die nog niet op Kidsproof Rotterdam en omgeving staat? Mail hem naar rotterdam@kidsproof.nl.
 

Lees meer over:

drechtsteden kidsproof
Deel dit bericht met je vrienden!