maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Mobiele prikposten in Sliedrecht

24 juli 2021

SLIEDRECHT - Van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 juli komt de GGD met een mobiele prikpost naar Sliedrecht. Inwoners uit Sliedrecht kunnen zich daar laten vaccineren. Ook is de GGD aanwezig om vragen te beantwoorden. Vooraf aanmelden is niet nodig. De locaties en openingstijden treft u aan in dit bericht.

GGD mobiele prikposten

De mobiele prikpost komt in de wijken Vogelbuurt Noord en Elzenhof. Deze locaties zijn gekozen, omdat er signalen zijn dat bewoners in deze wijken door omstandigheden nog niet gevaccineerd zijn. Dit kan te maken hebben met het niet (goed) begrijpen van de informatie en/of met de afstand tot de vaccinatielocatie. Met de mobiele prikpost in de wijk kunnen deze inwoners op een eenvoudige manier hun vragen stellen en, wanneer zij dit willen, een vaccinatie halen.

Het geven van informatie over de coronavaccinatie is een belangrijk onderdeel van de mobiele prikpost. Vanuit de GGD zijn bij de locaties onder andere (meertalige) voorlichters, medisch- en administratief personeel aanwezig. Door de inzet van de mobiele prikpost in de wijk hopen GGD en de gemeente dat meer inwoners zich laten vaccineren tegen het coronavirus.

Wanneer kunt u waar terecht?

De mobiele prikpost is open van 12.00 uur - 20.00 uur en staat op onderstaande locaties:

  • Woensdag 28 juli: Parkeerplaats Havikstraat (naast Health Fysic Center)
  • Donderdag 29 juli: Parkeerplaats Elzenhof (naast het voedselbankterrein)
  • Vrijdag 30 juli: Parkeerplaats Sperwerstraat (naast de 2 elektriciteitsgebouwtjes)

Meer informatie

Meer informatie leest u op de website van het Bonkelaarhuis en de website van de GGD Zuid-Holland Zuid.

Lees meer over:

mobiele prikposten
Deel dit bericht met je vrienden!