maandag 25 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Negen Sliedrechtse koninklijke onderscheidingen alsnog uitgereikt

6 juli 2020

SLIEDRECHT - Vrijdagmiddag 3 juli werden in Sliedrecht negen koninklijke onderscheidingen uitgereikt. De onderscheidingen werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in partycentrum De Lockhorst.

Door de coronamaatregelen was de geplande uitreiking uitgesteld. Burgemeester Van der Borg sprak lovende woorden over de enorme inzet van de diverse decorandi: “Het is prachtig om op deze middag de lintjesregen alsnog te laten plaatsvinden. Het was een feestelijk moment om diverse inwoners écht in het zonnetje te zetten.”

De uitreikingen van de acht onderscheidingen aan de leden van de vrijwillige brandweer zullen later dit jaar plaatsvinden.

Zijne Majesteit
De zinsnede ‘Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd u te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau’ klonk bij de volgende namen: de heer Blokland, de heer De Winter, de heer Tanis, mevrouw Van den Enden-Van Houwelingen, de heer Van der Waal, mevrouw Kalkhoven-Zwart, de heer Van Horssen, mevrouw Van Heukelom-Vlot en mevrouw Buijs-Stroo. Laatstgenoemde kreeg haar onderscheiding thuis uitgereikt.

Deel dit bericht met je vrienden!