vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Online KinderBijbeldag 'Stap uit je boot' en kindertheater

23 februari 2021 (door Josette Huisman)

SLIEDRECHT - Alle kinderen uit groep 1 t/m 5 kunnen op woensdag 24 én donderdag 25 februari kijken naar en meedoen met twee speciale online uitzendingen van de KinderBijbeldag.

Op woensdagmorgen 24 februari staat het thema ‘Stap uit je boot’ centraal, en kunnen de kinderen genieten van een programma met toneel, zingen, Bijbelverhaal en knutselen. Deze uitzending start om 9.30 uur en is eventueel later terug te kijken.

Op donderdagmorgen 25 februari komt kindertheater Poppen&Meer van Carla Vis een voorstelling geven. Koning Liefdevol zal zich aan ons voorstellen. We zien wat er met zijn kluis gebeurd én we speuren mee met inspecteur Hoezo!  Deze uitzending start om 10.30 uur en is niet terug te kijken!

De DuikErin GoodieBag
Alle kinderen die een "DuikErin GoodieBag" hebben aangevraagd kunnen op 23 februari, in het bij aanmelden gekozen tijdblok en op het gekozen adres, een volle tas ophalen! Er zit wat lekkers om te eten en te drinken, een Bijbelverhaal, proefjes, puzzels en knutselmateriaal in.

Heb je de Goodiebag niet aangevraagd?
Geen probleem, de uitzendingen zijn ook zonder goed te volgen. Alle informatie is te vinden op www.echtbelangrijk.nl/bijbeldag/

Zie ook:

Lees meer over:

kinderbijbeldag
Deel dit bericht met je vrienden!