maandag 6 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Ook Meisjes A1 en B1 Sliedrecht Sport kampioen

9 december 2019

De eer van het derde kampioenschap voor Sliedrecht dit seizoen gaat naar de meiden van A1. Het allerhoogste blauw-witte meisjesteam sloot met een overtuigende 4-0 de competitie in de Hoofdklasse waardig af in de eigen De Basis.

Speelsters Evi Roos, Melissa Duijndam, Monika de Jong, Janet de Jong, Damla Salduz, Yagmur Salduz, Noa Heussen, Mila Leeuwis, Femke Zegwaard en Roos van Gastelen, trainers Bas de Groot en André van Leeuwen en trainer/coach Dave van Rekom kunnen zich na het Kerstreces opmaken voor het allerhoogste jeugdniveau in Nederland: de Topklasse.

Na eerder al Meisjes A1 heeft ook het vrouwelijke B1 het kampioenschap binnen. In de Hoofdklasse zou alleen een 4-0 overwinning voldoende zijn om al deze week de titel te bemachtigen. En dat lukte speelsters Maud van de Weg, Myrthe Mijnster, Caithlyn Korporaal, Mylène de Jong, Febe Vendeville, Laureen Huijser, Britt Verboom, Suus Kros, Chantal Niewenhuis, trainer/coach Famke van Rekom en trainers Dave van Rekom en Elroy Bezemer wonderwel.

De vierde jeugdkampioen dit seizoen van Sliedrecht Sport is daarmee bekend. Net als MA1 gaat het team na de Kerst op het allerhoogste jeugdniveau in Nederland spelen: de Topklasse.

Lees meer over:

volleybal dames
Deel dit bericht met je vrienden!