vrijdag 27 november 2020

Alles over Sliedrecht

Op 1 november komt er in het voormalige pand van de Brijhapper “Het Sint Nicolaas Hotel”.

27 oktober 2020

SLIEDRECHT - Dit pand dat gevestigd is op de Kerkbuurt 87 in Sliedrecht wordt het onderkomen voor de medewerkers van Sint Nicolaas.

Terwijl de medewerkers hier hard aan het werk gaan wordt er tijd en ruimte vrijgemaakt om jongste Sliedrechtenaren ( 4 tot 10 jaar) hier te verwelkomen.

Op zaterdag 14, 21, 28 november en zaterdag 5 december van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn deze kinderen in de leeftijd van vier tot en met 10 jaar van harte welkom om een mooie tekening of knutsel werk te maken voor Sint Nicolaas. De kinderen kunnen hun schoen en kunstwerk achterlaten in het hotel en het zou best eens kunnen dat er na afloop iets leuks in zit. Uiteraard mogen de jongere broertjes en zusjes en andere kindjes onder de 4 jaar ook hun schoen zetten. De schoenen kunnen op woensdag 9 december tussen 13.00 en 16.00 uur worden opgehaald. Uiteraard zullen de medewerkers van Sint Nicolaas de kinderen begeleiden.

LET OP vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal 6 kinderen tegelijk binnen zijn om te tekenen / knutselen.
Schoenen en tekeningen kunnen ook  zo in het Sint Hotel worden afgegeven.

Tevens zijn wij op zoek naar speelgoed, heel veel speelgoed, onbeschadigd,  compleet, en schoon. Dit speelgoed kunt u afgeven vanaf 1 november bij het Sint Nicolaas Hotel en wel op de donderdagen 5, 12 en 19 november en de vrijdagen 6, 13, 20 november van 13.00 tot 16.00 uur. Dit speelgoed wordt aangevuld door de Winkeliers vereniging Kerkbuurt met nieuw speelgoed en wordt dan beschikbaar gesteld aan kinderen uit gezinnen die het in deze tijd financieel moeilijk hebben.

Deel dit bericht met je vrienden!