donderdag 21 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Opnieuw certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen voor bedrijventerreinen en winkelgebieden Sliedrecht

8 januari 2021

SLIEDRECHT - Ondernemers, politie, brandweer en gemeente werken samen om veilig te kunnen ondernemen en bezoekers prettig te laten winkelen. Ieder jaar bezoeken ze samen de bedrijven terreinen en de winkelgebieden samen met het CCV (centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid).

Certificaat
Op 8 december 2020 ontvingen bedrijventerreinen Nijverwaard, Noord-Oost kwadrant, Stationspark en Kerkerak het eerste certificaat. Op 23 november 2020 kreeg het winkelgebied Kerkbuurt een nieuw certificaat in de vorm van een tweede ster. Tot slot haalde het winkelgebied Burgemeester Winklerplein al op 27 januari 2020 een nieuw certificaat in de vorm van een vierde ster. Het aantal sterren geeft aan het aantal keer dat het certificaat achterelkaar is behaald. 

Het nieuwe certificaat is een bekroning voor de ondernemers, brandweer, politie en gemeente. Zij hebben samen afspraken gemaakt om de gebieden schoon, heel en veilig te houden en verbeterpunten aan te pakken. 

Samenwerking
Partijen hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Ondernemers moeten immers veilig kunnen ondernemen en bezoekers van winkelgebieden moeten er met plezier kunnen winkelen. Met het nieuwe certificaat verbinden de partijen zich opnieuw aan een samenwerking voor de periode van drie jaar waarna een volgend certificaat/ster behaald kan worden. Wethouder Vat: 'Ik ben erg blij met de resultaten die een positieve uitstraling hebben op de winkelgebieden en bedrijven terreinen. Ik ga er vanuit dat er meer certificaten en sterren zullen volgen.

De samenwerking tussen de verschillende organisaties is een grote meerwaarde voor de veiligheid en het plezierig ondernemen in Sliedrecht.'

Lees meer over:

ondernemen keurmerk veilig
Deel dit bericht met je vrienden!