zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

PaasChallenge  

30 maart 2021

SLIEDRECHT - Deze week wordt de PaasChallenge georganiseerd in Sliedrecht: met een routekaart en QR-codes op pad om terug te gaan naar het jaar 30 van onze jaartelling. Lopend door de straten van Jeruzalem op zoek naar geheime aanwijzingen. 

Meespelen is mogelijk van 31 maart t/m 3 april. Aan de hand van QR-codes gaan de deelnemers het gesprek aan met virtuele gesprekspartners uit de tijd van Jezus. De PaasChallenge is met recht een challenge: men kiest in het begin een rol van een tijdgenoot van Jezus. Tijdens het spel moeten de deelnemers proberen hun rol zo goed mogelijk te spelen, zodat men middenin het verhaal van Pasen zit! De PaasChallenge is in het bijzonder gemaakt voor jongeren van 10 t/m 18 jaar, maar geschikt voor jong en oud. De Challenge duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het begin van de route wordt men van alle benodigdheden voorzien, wel moeten deelnemers een smartphone met QR scanner en data meenemen.  

Aanmelden
Wie mee wil doen, reserveert een starttijd door zich aan te melden via www.echtbelangrijk.nl/paaschallenge. Reserveren is nodig om het startpunt te krijgen en om de PaasChallenge corona-proof te spelen. Neem ook iemand mee, of nodig iemand uit, die wil kennismaken met het Paasverhaal! Dit kan alleen binnen de huidige coronamaatregelen: maximaal 2 personen (m.u.v. gezinnen). Houd met iemand van buiten het eigen woonadres onderling voldoende afstand. 

De PaasChallenge wordt georganiseerd door de Hervormde gemeente van Sliedrecht. Meer informatie is te vinden op www.echtbelangrijk.nl. Vragen over deze PaasChallenge? De organisatie is telefonisch bereikbaar via 06-12927485/06-43568673 of via de mail: echtbelangrijk@outlook.com

Lees meer over:

challenge paas
Deel dit bericht met je vrienden!