maandag 30 november 2020

Alles over Sliedrecht

Pre-sale event kantoorlofts ‘xentraal’

29 juni 2020

SLIEDRECHT - Het stuk grond tussen Zwembad De Lockhorst en het bedrijventerrein tegenover het station krijgt een nieuwe bestemming, namelijk project Xentraal met fraaie kantoorlofts.

Met project xentraal krijgt het begrip ‘kantoorloft’ een nieuwe dimensie. Uitdagend, voor een onderscheidende invulling van je werkplek. En transparant, door veel gebruik van doorkijk.

Met veel bedrijvigheid in de directe omgeving, verlies je bijna uit het oog dat juist het nieuw te ontwikkelen Stationspark II ook ruimte biedt aan groen en water. Project xentraal wordt omringd door sloten en groenstroken. Verder drukt met name Station Sliedrecht een nadrukkelijke stempel op het gebied rondom bedrijventerreinen Stationspark I & II.

De kantoorlofts in project xentraal zijn afzonderlijk te koop. Je hebt bij de verticale opsplitsing keuze uit een oppervlakte van 120 vierkante meter of een veelvoud daarvan. Als eigenaar heb je beschikking over je eigen voordeur, nutsaansluitingen, parkeerplaatsen en energiemeter. Project xentraal voldoet aan energielabel A.

Het pre-sale event voor het project xentraal wordt op vrijdag 10 juli in restaurant Heeren van Slydregt aan Stationsplein 8 in Sliedrecht gehouden, tussen 14:30 en 17:00 uur. Tijdens deze pre-sale kun je kennis maken met dit unieke project, wat gerealiseerd gaat worden op Stationspark II in Sliedrecht.

Tijdens de pre-sale zal er worden gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM.Aanmelden kan via www.xentraal.nl. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over dit project.

Lees meer over:

pre-sale kantoorlofts xentraal
Deel dit bericht met je vrienden!